Noppert Beton Bestekservice
Industrieterrein Zuid, Damsingel 15, 9262 NB Sumar
Telefoon: 0511-480100, Fax: 0511-480101
Postbus 34 9250 AA Burgum, KvK: 01046523
info@noppertbeton.nl

Actueel:

Laatste nieuws


Klik op de foto voor een vergroting

Geert Roorda 40 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op dinsdag 12 september was het veertig jaar geleden dat Geert Roorda  bij Noppert Beton in dienst kwam.  Dit jubileum heeft hij in huiselijke kring in het bijzijn van MT lid Syds Wiersma en zijn collega Eppo Hamstra gevierd.

Zijn opleidingen volgde hij aan de Ambachtsschool (LTS) en daarna aan de UTS (MTS) richting Bouwkunde. Stage liep hij vervolgens op een architectenbureau en bij een bouwcoöperatie. Bij het laatste bedrijf heeft hij nog 1½ jaar gewerkt.

In 1977 kwam hij bij Noppert beton in dienst als kwaliteitscontroleur en ongeveer  drie jaar later werd hem gevraagd of hij hoofd laboratorium wilde worden.  In het laboratorium  worden gedurende het productieproces een aantal vaste controlemomenten uitgevoerd, waar Geert als leidinggevende de verantwoordelijkheid voor draagt.  Tevens zijn er door de jaren heen ook nieuwe producten ontwikkeld. De vele contacten met de collega’s, de schippers die de grondstoffen vervoeren en de externe keuringsdeskundigen maken zijn werk afwisselend en plezierig.

In zijn vrije tijd maakt Geert graag fietstochtjes op zijn  E-bike samen met zijn vrouw Hieke. Tot zijn zestigste was hij nog regelmatig te vinden op het voetbalveld. Sport is nog steeds belangrijk voor onze jubilaris maar tegenwoordig doet hij aan spinning in plaats van aan voetbal.  Vervelen staat niet in het woordenboek van Geert.  Er is genoeg te doen in en om het huis. Verder geniet hij erg van zijn kleinkinderen en om er met de caravan op uit te gaan.

Binnenkort gaat Geert, in verband met het bereiken  van zijn pensioengerechtigde leeftijd, Noppert Beton verlaten.  Het MT en de collega’s feliciteren hem met dit jubileum en wensen hem de komende maanden nog een fijne tijd bij ons toe.


meer weten over dit onderwerp?

print deze pagina

 
Noppert maakt meer van beton
noptop dubokeur bfbn duurzaam kiwa product komo
Noppert Beton Bestekservice
 
eigen & wijze communicatie