Noppert Beton Bestekservice
Industrieterrein Zuid, Damsingel 15, 9262 NB Sumar
Telefoon: 0511-480100, Fax: 0511-480101
Postbus 34 9250 AA Burgum, KvK: 01046523
info@noppertbeton.nl

Producten:

noppert prefab

Trappen en bordessen

Noppert Beton B.V. levert standaardtrappen in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een schrobrand of, zoals hier afgebeeld, met een trapboom. Ook zijn er meerdere onderaansluitingen mogelijk. Onderstaande detailtekeningen geven u een duidelijk beeld van de diverse mogelijkheden én wilt u het nog anders: u vraagt en wij draaien!

Bordessen
Perfect aansluitende bordessen kunnen al naar gelang de bouwtekening en het bestek in alle maten en uitvoeringen worden bijgeleverd. Pasklaar, op de millimeter precies.

Traptreden
Traptreden zijn in verschillende lengtes en doorsnedes leverbaar. Hoekoplossingen en anti-slipstructuur kunnen wij op aanvraag leveren.

Trappen en bordessen
Noppert Beton B.V. beschikt over een groot aantal standaard trapmallen volgens gangbare bouwkundige maatvoeringen. Afhankelijk van het bestek of specifieke wensen kunnen onze prefab trappen in diverse uitvoeringen worden geleverd. Op de vorige pagina ziet u hiervan een aantal technische details. Hieronder geven wij u een overzicht van onze standaard trapmallen. Maar voor nieuwe en afwijkende uitvoeringen draaien wij onze hand niet om. Noppert Beton B.V. maakt uiteraard perfect bijpassende bordessen.


meer weten over dit onderwerp?

print deze pagina

Klik op de foto voor een vergroting
  • Trappen en bordessen

 
Noppert maakt meer van beton
noptop dubokeur bfbn duurzaam kiwa product komo
Noppert Beton Bestekservice
 
eigen & wijze communicatie