Noppert Beton Bestekservice
Industrieterrein Zuid, Damsingel 15, 9262 NB Sumar
Telefoon: 0511-480100, Fax: 0511-480101
Postbus 34 9250 AA Burgum, KvK: 01046523
info@noppertbeton.nl

Noppert Beton:

het bedrijf

offerte aanvraag
Klik op de foto voor een vergroting

werken aan kwaliteit

Gegarandeerd goed
Noppert Beton B.V. heeft meer dan 50 jaar ervaring met beton. Onze vakkennis zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een grote diversiteit aan producten van een uitstekende kwaliteit. Door de computergestuurde betoncentrales en volledig geautomatiseerde productielijnen kunnen wij garanderen dat alle producten dezelfde maten en een constante kwaliteit hebben.

Daarnaast hebben we tijdens het productieproces een aantal vaste controlemomenten die in eigen laboratorium worden uitgevoerd. Wij controleren onder andere de grondstof en het eindproduct en  tijdens het productieproces worden controles uitgevoerd. Ook door externe deskundigen laten wij onze producten keuren. Voor onze straatstenen, tegels, banden en mortel ontvingen wij het Komocertificaat. Uiteraard voldoen al onze leveranties aan het bouwstoffenbesluit. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief product krijgt waar u op kunt bouwen!

Onze certificaten treft u aan onder "Downloads"
Kijk voor meer informatie over Komocertificering op www.kiwa.nl

Veelzijdig en vertrouwd
Noppert Beton B.V. heeft een uitgebreide voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Maar ook als uw product op maat moet worden gemaakt kunnen wij dankzij onze flexibele productielijnen op korte termijn leveren. Uniek in ons assortiment zijn de NOPTOP® producten die zijn voorzien van een kleurechte toplaag die in meer dan 20 kleuren kan worden geleverd. Door de toepassing van natuurlijke minerale toeslagstoffen behouden de klinkers, banden en tegels van NOPTOP® jarenlang hun kleur en zijn ze niet milieubelastend. In onze uitgebreide showtuin kunt u zelf zien hoe onze producten in de praktijk worden gebruikt.


meer weten over dit onderwerp?

print deze pagina

 
Noppert maakt meer van beton
noptop dubokeur bfbn duurzaam kiwa product komo
Noppert Beton Bestekservice
 
eigen & wijze communicatie