Andries Adema 40 jaar in dienst bij Noppert Beton

11 september was het 40 jaar geleden dat Andries Adema bij Noppert Beton in dienst kwam. Hij is op de Prefab-afdeling begonnen, waar hij de eerste 22 jaar heeft gewerkt. Andries heeft in de loop van de jaren veel veranderingen in het productieproces meegemaakt. Bracht hij in het begin de beton naar de Prefab-afdeling met de laadschop, later deed Andries dat met de betonmixer. Vanaf het jaar 2000 bekleedt Andries Adema als kraanmachinist letterlijk “de hoogste positie” bij Noppert Beton. Hij zorgt ervoor dat de bunkers gevuld worden met zand en grind zodat de machines door kunnen blijven draaien en lost hij de schepen die aan de wal liggen.

Behalve het dagelijks genieten van het prachtige uitzicht dat hij vanaf de kraan heeft zegt hij het werk ook met veel plezier te doen. Omdat je daarboven helemaal alleen zit, is er enkel tijdens de pauzes contact met de collega’s. Andries is een fijne collega en houdt van een prettige sfeer en hij zegt dit ook binnen zijn ploeg als zodanig te ervaren.

Zijn hobby’s zijn o.a. fietsen en tuinieren. Daarnaast is Andries ook “Pake” en geniet hij erg van zijn kleinkinderen.

Het 40-jarig jubileum is gisteren in huiselijke kring gevierd in het bijzijn van M.T. lid Syds Wiersma en zijn leidinggevende Marcel van Dijk

Het M.T. en de collega’s feliciteren Andries van harte met dit jubileum en wensen hem nog vele plezierige jaren toe bij Noppert Beton.


11-9-2018