Kwaliteit en duurzaamheid, de speerpunten van Noppert Beton B.V.

Noppert Beton heeft ruim 75 jaar ervaring met beton. Onze vakkennis zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een grote diversiteit aan producten van een uitstekende kwaliteit. Al onze producten worden duurzaam geproduceerd met zo weinig mogelijk belasting van het milieu.

Computergestuurde betoncentrales en volledig geautomatiseerde productielijnen

Door de computergestuurde betoncentrales en volledig geautomatiseerde productielijnen kunnen wij garanderen dat wij producten leveren van een constante hoge kwaliteit.

Voor, tijdens en na het productieproces voeren wij in ons eigen laboratorium controles uit. Wij controleren onder andere de grondstoffen, het eindproduct en daarnaast worden ook op vaste punten tijdens het productieproces controles uitgevoerd.

Er kan ook in de regio Steenwijk beton van Noppert Beton geleverd worden!

Certificaten en keurmerken

Onze straatstenen, tegels, banden, prefab en betonmortel worden vervaardigd onder het Komocertificaat en gecontroleerd door de KIWA. De producten voldoen aan het CE keurmerk en aan het bouwstoffenbesluit.

Zo weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig product krijgt waar u op kunt bouwen!

Klik hier voor onze certificaten.

TRINITOP® staat voor kwaliteit en duurzaamheid

Bij overheid en bedrijfsleven zien wij een groeiende beweging naar duurzaamheid. Voor onze TRINITOP® producten worden kleurvaste minerale toeslagmaterialen gebruikt.

Alle TRINITOP® producten zijn o.a. door hergebruik van grondstoffen niet milieubelastend. Dankzij deze milieuvriendelijke eigenschap en de kleur- en slijtvastheid staat TRINITOP®voor op en top kwaliteit en duurzaamheid.

De toegepast materialen voldoen aan het bouwstoffenbesluit wat verontreiniging in bodem en grondwater uitsluit.

NOPTOP® 

Onze NOPTOP® producten zijn voorzien van een kleurechte toplaag die in meer dan 20 kleuren kunnen worden geleverd. Door de toepassing van natuurlijke minerale toeslagstoffen behouden de betonstraatstenen, banden en tegels uit het NOPTOP® assortiment jarenlang hun kleur en zijn ze niet milieubelastend.

Duurzame productie van beton

Het beton van Noppert Beton is duurzaam, relatief goedkoop en zeer geschikt voor hergebruik. Noppert Beton B.V. levert betonmortel van hoogwaardige kwaliteit voor onder meer de woningbouw, utiliteitsbouw en wegenbouw.

Uiteraard hecht Noppert Beton B.V. ook veel waarde aan een duurzame samenleving. Wij hebben daarom veel tijd en geld geïnvesteerd in het hergebruiken van grondstoffen.


 
Button