Andries Meijer 25 jaar in dienst bij Noppert Beton

25 jaar geleden op 13 juni 1996 kwam Andries Meijer bij Noppert Beton in dienst. Eerst als vakantiewerker en later in vaste dienst. Zijn opleiding automonteur had hij toen al afgerond. Toch koos hij voor Noppert Beton. In zijn beginjaren was hij werkzaam in de technische dienst. Eén van zijn eerste projecten, die hij toen samen met een collega van de technische dienst heeft gedaan, was het verlengen van het spoor van de overslagkraan naar de Betonmortelcentrale.

Andries heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan, voornamelijk in de bestrating. Hierdoor is hij ook inzetbaar op allerhande werkplekken. De ene keer vind je hem op de kraan, dan weer als heftruckchauffeur bij de expeditie, maar zijn vaste werkplek is toch bij de Banden/Steenmachine (Omag IV).  Zijn werk is bij Noppert erg afwisselend. “Geen dag is hetzelfde”, vertelde hij. Zijn betrokkenheid met het bedrijf is kenmerkend. Dat blijkt ook wel uit zijn bestuursfunctie in de personeelsvereniging, is hij BHV’er en daarnaast nog commissielid in de VGWM. Wat hij belangrijk vindt is de prettige samenwerking met zijn collega’s en met zijn leidinggevende. Andries is een fijne collega en toont veel interesse voor de mensen om hem heen.

In zijn vrije tijd is Andries vaak te vinden op het voetbalveld. Niet alleen zelf voetballend, maar ook als jeugdtrainer. Met enige trots vertelt hij dat zijn beide kinderen ook fanatieke voetballers zijn. Daarnaast kaatst hij en doet hij zo nu een hardloopsprintje. Erg sportief dus. Veel tijd voor andere hobby’s heeft hij op dit moment niet omdat er een nieuw huis in aanbouw is.

Het 25 jarig jubileum heeft hij in huiselijke kring gevierd in het bijzijn van Marcel van Dijk (leidinggevende) en Renso Vellema (bedrijfsleider).

Wij feliciteren Andries van harte met dit jubileum en wensen hem nog veel fijne jaren toe.