Andries van der Wal 50 jaar bij Noppert Beton

Op 15 maart vierde Andries van der Wal zijn 50 jarig dienstjubileum. Hij moest nog 16 jaar worden toen hij als ijzervlechter bij Noppert Beton in dienst kwam. Inmiddels geeft hij alweer bijna 35 jaar leiding aan de ijzervlechters.

Hij is meewerkend voorman, wat inhoudt  dat hij ook aan de knip- en buigmachine staat. Als leidinggevende is hij verantwoordelijk voor de verdeling van het werk en bewaakt hij de voorraad wapeningsstaal.

Andries is een fijne collega die mede bijdraagt aan een plezierige werksfeer binnen het bedrijf. Hij vertelde dat het werken met zijn collega’s en het samen werken aan een goed product, het maakt dat hij elke dag met veel plezier naar zijn werk gaat. 

Nog een dik jaar en dan kan Andries met pensioen. Hij wil dan zijn oude hobby weer oppakken en op de vraag wat dat precies inhield, zei hij :” Het maken van een sjees (dit is een door paarden getrokken kar op 2 wielen)”. Een groot gedeelte hiervan ligt al op een zolder, maar hij heeft tot op heden nog geen tijd gehad om dit verder af te maken.

Hij houdt van vissen en  fietsen, maar zijn vrouw Hennie, zijn beide dochters met hun partners noemt hij het allerbelangrijkste in zijn leven.

Kenmerkend is ook zijn positiviteit en dat maakt dat je je al gauw thuis voelt in zijn nabijheid.

Het 50 jaar jubileum heeft Andries in huiselijke kring gevierd in het bijzijn van Lieuwe Bekkema (productieleider) en Renso Vellema (bedrijfsleider)

Wij feliciteren Andries van harte met dit jubileum en wensen hem, samen met zijn vrouw en kinderen nog heel veel geluk toe.


15-3-2021


 
Button