Corona maatregelen bij Noppert Beton


Een veilige werkplek staat bij Noppert Beton op één!

Om de verspreiding van het virus te beperken, is het erg belangrijk dat iedereen de basisregels blijft volgen. Hoe beter we dit met elkaar doen, hoe minder het virus zich kan verspreiden en hoe minder beperkende maatregelen er nodig zullen zijn. De basisregels helpen aantoonbaar om besmetting te voorkomen. Ook bij Noppert Beton blijven we de basisregels volgen tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook als we gevaccineerd zijn, mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie.

Basisregels voor iedereen

  • Was vaak en goed uw handen;
  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen;
  • Werk thuis tenzij het echt niet anders kan;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

Onderstaande tekst zal op onze aanbiedingen en opdrachten blijven staan:

"Zelfs als we hier niet van uitgaan, kan de verspreiding van het Coronavirus leiden tot vertragingen in de productie en levering die we niet kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld door overheidsmaatregelen, hoog ziekte verzuim of quarantainegevallen in ons bedrijf of bij onze toeleveranciers. Wij vragen uw begrip voor het feit dat in deze gevallen onze uitvoerings- en leveringsplicht kan worden opgeschort.” 

U mag van ons verwachten dat wij ons uiterste best doen om dit te voorkomen maar wij willen u vooraf waarschuwen voor de eventuele gevolgen.

Voor vragen kunt u zich altijd wenden tot uw contactpersoon binnen Noppert Beton of ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Noppert Beton B.V.

 

R. Vellema 


 
Button