Henri Kuipers 25 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op 17 februari was het 25 jaar geleden dat Henri Kuipers in dienst kwam bij Noppert beton, vestiging Groningen. Hij is daar als molenbaas begonnen, maar na de modernisering van de centrale verviel deze functie en was hij inzetbaar op diverse plaatsen bij de bestratingmachines.

In het jaar 2000 werd de totale productie overgeheveld naar Burgum. Dit betekende voor Henri dat hij naar Burgum werd overgeplaatst. De eerste jaren was hij nog werkzaam in het laboratorium waar hij de nodige controles op betonproducten deed. Later pakte hij zijn oude functie weer op en werd heftruckchauffeur bij de bestratingmachines. Wanneer er vervanging nodig is bij de expeditie in Burgum of Groningen of  in Duitsland (Leer), waar onze directie ook een vestiging heeft, dan wordt Henri ook daar ingeschakeld.

Tuinieren bij zijn woning, maar ook bij zijn chalet in Drouwenerzand is één van zijn hobby’s. Daarnaast vindt hij het fijn om tijd met zijn gezin door te brengen.

Het 25 jarig jubileum wordt bij de familie Kuipers thuis gevierd in het bijzijn van bedrijfsleider Syds Wiersma en zijn direct  leidinggevende Marcel van Dijk.

We willen onze collega van harte feliciteren met dit jubileum en wensen hem nog een plezierige tijd toe bij Noppert Beton.


19-2-2018


 
Button