Jan Gerrit de Vries 40 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op woensdag 6 september is het 40 jaar geleden dat Jan Gerrit de Vries als 18 jarige bij Noppert Beton in dienst kwam. Jan Gerrit kwam net van de LTS toen hij op zijn brommertje richting de timmerloods van Noppert reed. Hij had net de opleiding tot schilder afgerond en zijn tijdelijke contract werd al snel een vaste aanstelling.

Jan Gerrit is een gezellige collega die altijd in is voor een praatje en een grap en hij voelde zich ook gelijk thuis in het toen destijds “jonge honden groepje”, zoals hij dat noemt. Veel collega’s van toen des tijds werken nog steeds met hem. Jan Gerrit zijn domein is de verfloods, hier worden de mallen afgewerkt, en voorzien van een coating/lak. Graag wil hij zijn kennis overdragen aan de nieuwe generatie en deze enthousiast maken voor dit mooie vak bij “ons” prachtige bedrijf.

Jan Gerrit houdt van voetbal, ook al schopt hij zelf niet meer tegen de bal, hij geniet van het kijken naar een wedstrijd. Een hengeltje uitgooien doet hij ook graag, hij zou dit eigenlijk vaker moeten doen en hoopt in de toekomst dan ook wat meer vrije tijd te krijgen. Jan Gerrit is naast zijn baan ook mantelzorger voor zijn ouders die de respectabele leeftijd van 81 en 84 jaar hebben. En mocht er nog tijd over zijn dan zet hij een filmpje op.

Het 40 jarig jubileum op 6 september 2023, wordt gevierd, in het bijzijn van zijn leidinggevende Cor de Haan en bedrijfsleider Renso Vellema.

Wij feliciteren onze collega met dit jubileum en wensen hem nog een plezierige tijd toe bij Noppert Beton.