Jan Suurd 40 jaar bij Noppert Beton

Op dinsdag 23 oktober was het 40 jaar geleden dat Jan Suurd bij Noppert beton, vestiging Groningen in dienst kwam. Indertijd was onze vestiging Groningen nog een productiebedrijf en Jan was daar toen zowel machinist als heftruckchauffeur. Daarnaast verving hij zo nu en dan de kraanmachinist.

In het jaar 2000 werd de productie overgeheveld naar Burgum, wat voor het voltallige productiepersoneel betekende dat zij naar Burgum werden overgeplaatst. Uiteindelijk veranderde voor Jan wat zijn werkzaamheden betrof niet zo heel erg veel, behalve dat de werktijden i.v.m. ploegendienst, anders waren.

De laatste 13 jaar beziet Jan, als kraanmachinist, zijn omgeving vanaf een grote hoogte. De taak van de kraanmachinist is ervoor te zorgen dat de bunkers gevuld worden met zand en grind zodat de machines door kunnen blijven draaien en lost hij de schepen die aan de wal liggen.

Jan is inmiddels ook al opa van vier kleinkinderen en kan ontzettend van hen genieten.  Zijn hobby’s zijn o.a. vissen (een hobby wat hij samen deelt met zijn kleindochter), fietsen en winkelen.

Het 40-jarig jubileum is gisteren in huiselijke kring gevierd in het bijzijn van M.T. lid Renso Vellema en zijn leidinggevende Marcel van Dijk.

De Directie, het M.T. en de collega’s feliciteren Jan van harte met dit jubileum en wensen hem nog vele plezierige jaren toe bij Noppert Beton.


1-11-2018


 
Button