Jouke de Haan 40 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op dinsdag 23 juni vierde Jouke zijn 40 jarig jubileum. Als jongeman van 18 jaar begon hij zijn loopbaan als onderhoudsmonteur in de werkplaats, wat nu nog steeds zijn werkplek is. In de beginjaren heeft hij zijn kennis uitgebreid door het volgen van een aantal opleidingen. Zijn specialiteiten liggen hoofdzakelijk op het gebied van het maken en reviseren van mallen, onderhoudswerkzaamheden en  het bedenken van nieuwe ideeën en oplossingen.  Met andere woorden, je mag Jouke een inventief en creatief persoon noemen.  Zijn collega’s wilden graag nog wel even gezegd hebben, dat Jouke ook een “verzorgende” taak heeft binnen hun ploegje. Hij is degene die zo nu en dan wat lekkers meeneemt,  waar natuurlijk dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Privé is Jouke ook altijd bezig. Er is altijd wel wat te doen in en om het huis en ook als zijn kinderen zijn hulp nodig hebben is hij van de partij.

Hij heeft behalve het klussen nog een grote hobby en dat is zijn boot. Zomers maken hij en zijn vrouw daar dan ook vaak gebruik van. Een rustig plekje aan de kant van het water is voor Jouke het ultieme genieten.

Begin dit jaar is Jouke trotse Pake geworden van een prachtige kleindochter en hij zegt van haar ontzettend te kunnen genieten.

Collega’s, M.T. en de Directie willen Jouke van harte feliciteren met dit jubileum en wensen hem nog een plezierige tijd toe bij Noppert Beton.


22-6-2020


 
Button