Joukje Procee Hoekstra 25 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op donderdag 21 september jl. vierde Joukje Procee haar 25 jarig dienstjubileum. Zij was 19 jaar toen zij bij Noppert Beton in dienst kwam. Haar inwerkperiode bracht zij door op de administratie. Behalve assistentie verlenen aan de debiteurenadministratie hield ze ook nog de fabrieksadministratie bij. Bovendien viel ze gedurende deze periode zo nu en dan in op de expeditie en bij de receptie. In verband met een aantal wisselingen op het kantoor kwam Joukje op de receptie terecht. Dit heeft zij een aantal jaren gedaan. Inmiddels is Joukje al weer ongeveer vier jaar werkzaam op de expeditie waarbij het opnemen van de bestellingen en het inplannen van de ritten tot haar werkzaamheden behoren. Joukje geeft met haar karakter fleur aan haar omgeving. Een fijne collega die ook debet is aan de plezierige werksfeer binnen het bedrijf. “Geen dag is hetzelfde”, vertelde zij. Wat zij ook fijn vindt aan haar werk is het zelfstandig werken en de contacten met chauffeurs. Alweer vele jaren maakt zij deel uit van het bestuur van de personeelsvereniging.

Voor hobby’s heeft Joukje weinig tijd. Toch maakt zij tijd vrij voor de paardensport van haar beide jongste dochters. Bijna elk weekend koppelt zij de paardentrailer weer achter de auto voor één of andere wedstrijd. Heeft zij dan nog tijd over, dan pakt zij graag een spannend boek.

Het 25 jarig jubileum werd bij Joukje thuis gevierd in het bijzijn van MT leden Renso Vellema en Jan Talsma.

Het MT en de collega’s feliciteren Joukje van harte met dit jubileum en wensen haar nog vele plezierige jaren toe bij Noppert Beton.

 
Button