Klaas Bakker met pensioen

Na ruim 33 jaar voor Noppert Beton te hebben gewerkt gaat Klaas met ingang van 5 oktober a.s. met pensioen. Donderdag 30 september was het zijn laatste werkdag. Toch laten we Klaas niet zomaar gaan en hem is door Noppert beton een etentje aangeboden in een door hem zelf gekozen restaurant.

Vanaf zijn eerste werkdag was Klaas verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. Hij beheerde al die jaren de kas en zorgde ervoor dat de facturen op tijd werden ingeboekt en werden betaald.

Zijn betrokkenheid voor zijn collega’s was kenmerkend. Jarenlang was hij actief OR lid met daarnaast nog een functie als sector-lid in de vakbond. De Klaas als handyman gaan we zeker ook missen. Hij was degene die we altijd riepen als de printer het eventjes niet deed of wanneer de kabeltjes van de computer of het beeldscherm niet goed waren aangesloten.  

Hij gaat, wanneer hij met pensioen gaat, zich zeker niet vervelen. Er is genoeg te doen in en om het huis, hij houdt van lezen en hij denkt er zelfs over na om zich aan te sluiten bij een kaartclub.

Wij bedanken Klaas voor zijn inzet bij Noppert en wensen hem nog vele jaren in goede gezondheid toe.


 
Button