Linze de Jong 40 jaar in dienst bij Noppert Beton


Op 17 april vierde Linze in huiselijke kring zijn 40 jarig dienstjubileum bij Noppert Beton. Dit in het bijzijn van  MT lid Syds Wiersma en zijn leidinggevende Pieter Norbruis.

Linze kwam op 16 jarige leeftijd, nadat hij zijn LTS opleiding had afgerond, bij Noppert Beton in dienst.  De eerste 10 jaar was hij werkzaam als heftruckchauffeur, daarna was  hij nog 10 jaar machinist bij de bandenmachine en de laatste 20 jaar brengt hij als mixerchauffeur betonmortel bij  onze klanten.  Het beroep mixerchauffeur doet hij met veel plezier. De reden waarom hij zijn werk zo fijn vindt is het directe contact met de mensen op de bouwplaats en de prettige omgang met zijn collega’s. Bovendien is er geen dag hetzelfde.  Linze rijdt nog op een vrachtauto met de oude kleuren van Noppert Beton (zie foto), maar wel voorzien van het nieuwe logo.

Kenmerkend voor Linze is zijn sociale betrokkenheid.  Is er nl. een collega langdurig ziek, dan zorgt hij ervoor dat er een “Van harte beterschapkaartje”  met de namen van de afdeling  naar toe gaat.  Uiteraard wordt dit ten zeerste op prijs gesteld.

Zijn conditie houdt hij goed op peil door dagelijks op zijn mountainbike naar Noppert Beton te fietsen. Regelmatig pakt hij ook zijn bike om samen met zijn broers een ritje door de bossen te maken. Daarnaast houdt hij van tuinieren en het luisteren naar de jaren 80 muziek.

Het MT en het personeel van Noppert Beton feliciteren onze collega van harte met dit jubileum en wensen hem nog een plezierige tijd toe bij Noppert Beton.


17-4-2018

 
Button