Marijke Boersma-Helfferich 40 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op woensdag 4 april vierde Marijke haar 40 jarig dienstjubileum. Deze dag heeft Marijke in huiselijke kring gevierd in het bijzijn van haar echtgenoot en MT leden Bert de Boer en Syds Wiersma.

Marijke is op 17 jarige leeftijd, na haar LEAO opleiding, bij Noppert Beton in dienst gekomen. Haar plekje hier is al vanaf het begin op de administratie.  Marijke haar werkzaamheden zijn erg divers. Voornamelijk doet zij de urenadministratie voor de timmer- en vlechtafdeling en is zij een helpende hand voor de debiteuren-, crediteuren- en de salarisadministratie.  Opvallend aan Marijke is haar precisie in het werk wat ze doet. Geduldig als ze is blijkt dat ook uit haar grote hobby: " het maken van kaarten ".  Jarenlang was Marijke degene die ervoor zorgde dat elk personeelslid een passende verjaardagskaart ontving.

Iets wat Marijke zich nog kan herinneren uit haar eerste beginjaren was dat zij  toen wel eens mocht meerijden met transporteur Marten van der Veen. Wanneer Marten Marijke met nog een oudcollega bij de bushalte zag staan kregen ze van hem een gratis lift met de vrachtauto.

Marijke houdt van een ontspannen sfeer en zegt dat zij dat ook op de administratie als zodanig ervaart. Een leuk weetje is dat zij haar echtgenoot ook collega mag noemen. Hij werkt namelijk als mallenmaker in de timmerafdeling. Gezamenlijk hebben zij een camper en deze wordt ook regelmatig gebruikt. Voornamelijk zijn zij te vinden op camperplaatsen in buurland Duitsland.

Het MT en het personeel van Noppert Beton feliciteren onze collega van harte met dit jubileum en wensen haar nog een plezierige tijd toe bij Noppert Beton.


3-4-2018


 
Button