Mark van Akker 25 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op donderdag 22 februari vierde Mark van Akker zijn 25 jarig dienstjubileum. Na de basisschool volgde hij op de LTS de vierjarige bouwopleiding. Hierna kwam hij bij Noppert Beton in dienst als mallenmaker. Dit heeft Mark  ongeveer 14 jaar met veel plezier gedaan. Kenmerkend voor Mark is het zoeken naar nieuwe uitdagingen. Er werd binnen Noppert Beton gezocht naar een calculator voor prefab elementen en hier had Mark wel oren naar. De kennis had hij al grotendeels in de mallenmakerij opgedaan, dus hij was de aangewezen persoon voor deze functie. Hij doet dit werk inmiddels alweer 11 jaar met veel plezier.

Mark vertelde ook nog dat het interessant is om te zien hoe de ontwikkelingen in de bouw de afgelopen jaren een snelle sprint hebben gemaakt. Onder andere  wat betreft de softwareprogramma’s waarbij gewerkt wordt met 3D-BIM.  Sinds een paar jaar is Mark ook werkvoorbereider. Hij begeleidt aangenomen orders totdat het project is afgerond.

Mark is een fijne collega die mede debet is aan de plezierige werksfeer binnen het bedrijf. “Geen dag is gelijk en het stressbestendig en het flexibel zijn is belangrijk voor deze functie”, aldus Mark. Dat Mark maatschappelijk betrokken is blijkt ook wel uit de vele functies die hij naast zijn huidige werkzaamheden nog uitvoert, zoals bijv. “Preventiemedewerker” en “Ploeg BHV-er” bij Noppert Beton en binnenkort is hij alweer 12,5 jaar werkzaam bij de brandweer waar hij sinds een aantal jaren bevelvoerder van is.

Sport is erg belangrijk voor onze jubilaris en dan met name voetbal (zowel actief als passief) en doet hij aan ATB spinning. 

Het 25 jarig jubileum is afgelopen week in huiselijke kring gevierd in het bijzijn van MT leden  Renso Vellema en Syds Wiersma.

Het MT en de collega’s feliciteren Mark van harte met dit jubileum en wensen hem nog vele plezierige jaren toe bij Noppert Beton.


22-2-2018


 
Button