Nieuw in ons assortiment; excellente project- en sierbestrating!


Welkom thuis! Dat gevoel geeft de excellente sierbestrating van Facade, want deze producten dragen bij aan uw woongenot. Jaar in, jaar uit, dankzij de hoge kwaliteitsnormen die Facade Maastricht hanteert. Elke collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden van eigentijds tot klassiek en van strak design tot rustiek. Laat u verrassen en inspireren door de talrijke mogelijkheden om creatief te bestraten met de schitterende sierbestratingen van Facade Maastricht. Zonder twijfel ontdekt u sfeerrijke creaties die perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak. Meer informatie, nieuws, verwerkingsadviezen, legpatronen, kleuren en formaten vindt u op de website: www.facademaastricht.nl of neem contact op met de verkoopafdeling van Noppert Beton.

Marmo kleurnuanceringen

De Marmokleuren zijn de toppers in het kleur- en structuur assortiment. Karakter en lijnenspel kenmerken zich door een natuurstenen look en net als bij natuursteen is geen enkele steen hetzelfde. Wat elke kleur kenmerkt is de unieke nuancering, de subtiele glinstering en het tijdloze karakter.


Grande allure: een extra dimensie in terrasdesign!

De Grande Allure terrastegels zijn steen voor steen opvallend, en niet alleen qua formaat. Grande Allure Naturelle: een steen van allure!
Grande Allure Facetta

De Grande Allure Facetta heeft dezelfde kenmerken als de Grande allure Naturelle. Het verschil is echter dat de Facetta voorzien is van een subtiel facetrandje en alleen verkrijgbaar is in twee soorten wildverband welke bestaan uit op elkaar afgestemde formaten.

Grande Allure Naturelle: strokenverband

Deze collectie bestaat uit strakke designstenen zonder facetrand en is leverbaar in maar liefst zeven kleuren. Het strokenverband wordt als een laminaatvloer in parallelle stroken gelegd. Het creatieve wildverband is leverbaar in drie formaten wat de liefhebbers van een designterras ook de gelegenheid biedt om speelse wildverbanden te leggen zonder aan strakke vormgeving in te boeten.

Linea Allure, als klasse zichtbaar mag zijn!

Een uiterst strakke siersteen voor de liefhebber van moderne bestrating. De maatvaste en aan alle kanten egaal afgewerkt een ideale oplossing voor terras, tuinpad en oprit.

Solieth Allure

De oersterke, kleurvaste en zeer fijn gestraalde toplaag is bestand tegen intensief gebruik. De oppervlakte is volgens een speciaal procedé zeer fijn gestraald. Hierdoor ontstaat een zeer hoogwaardig uiterlijk met schitterende, eigentijdse kleuraccenten die over lengte van jaren bijzonder mooi zullen blijven. Ook bij zware belasting op parkeerplaats of oprit.