Noppert Beton en LBN komen in actie voor KiKa

Van 72% naar 81% overlevingskans!

Een mooie vooruitgang maar KiKa is er nog niet. 100% genezing van kinderkanker, dàt is hun doel. Want nog steeds overleeft 1 op de 5 kinderen het niet. Door wetenschappelijk onderzoek ontdekken we steeds meer over kinderkanker en stijgt de overlevingskans van zieke kinderen. Hiervoor is elke donatie of actie meer dan welkom. Noppert Beton en LBN helpen hier zondag 1 oktober aan mee en gaan 8 km hardlopen in Drachten. 

De oudste zoon van één van de medewerksters van Noppert Beton heeft een klasgenoot die begin dit jaar de diagnose leverkanker kreeg. Gelukkig lijkt het nu allemaal positief maar ze willen haar met deze aktie, én alle kinderen die dit nodig hebben, een hart onder de riem steken. Ze hopen met deze actie een mooi bedrag op te halen zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar nieuwe behandelmethodes zodat de kans op 100% genezing steeds groter wordt. 

Dankzij jouw/uw donatie is de vijfjaarsoverleving, het percentage kinderen dat vijf jaar na de diagnose kanker nog in leven is, in 20 jaar tijd met bijna 10% gestegen!

Steun KiKa en doneer eenmalig via: https://www.actievoorkika.nl/miranda-boersma-noppert-beton-altijd-in-beweging?skip_cookies=true&#amount=0


 
Button