Rienk Bouwhuis 40 jaar in dienst bij Noppert Beton

Op 1 oktober vierde Rienk Bouwhuis zijn 40 jarig dienstjubileum bij Noppert Beton.  Op 15 jarige leeftijd kon Rienk een baan krijgen bij een kaasexportbedrijf en stopte hij met school. Zijn eigen geld verdienen, dat is wat hij wilde. Twee jaar later is hij bij Noppert Beton in dienst gekomen. Rienk heeft in de 40 jaar dat hij bij Noppert Beton werkzaam is op diverse afdelingen gewerkt. Hij is begonnen op het terrein en later doorgestroomd naar diverse bestratingsmachines. Hij heeft zelfs nog een korte periode “varkensruggen” (schampbanden) handmatig gestort in een daarvoor bestemde mal. Varkensruggen worden nu inmiddels wel machinaal geproduceerd. Rienk maakt daarnaast al jaren deel uit van ons EHBO/BHV team. Zijn werk doet hij  met veel plezier en ook net als zijn collega’s vindt hij het maken van een goed product erg belangrijk.

Zijn hobby’s zijn o.a. kaatsen (zelf, maar ook als toeschouwer), fietsen, vakantie en natuurlijk geniet hij van zijn kleinkinderen.

Zijn jubileum vierde hij in huiselijke kring in het bijzijn van twee afgevaardigden van Noppert Beton.

De Directie, het MT en het personeel feliciteren onze collega van harte met dit jubileum en wensen hem nog een plezierige tijd  bij Noppert Beton toe.


30-9-2019