Sjoerd van der Wal 50 jaar in dienst bij Noppert Beton

Collega Sjoerd van der Wal vierde maandag 1 mei jl. zijn 50 jarig dienstjubileum. Hij is de tweede medewerker met 50 dienstjaren bij Noppert Beton. Zijn broer Andries vierde in 2021 dit jubileum.

Als zestienjarige jongen begon hij in de Prefab-loods, de afdeling waar betonelementen worden geproduceerd. In die tijd bestond zijn taak hoofdzakelijk uit het storten van beton in de mallen en diverse schoonmaak- en/of opruimwerkzaamheden. Sjoerd vertelde dat hij het liefst een buitenbaantje heeft. Gelukkig voor hem kwam jaren later een vacature vrij voor heftruckchauffeur en kreeg Sjoerd deze functie.  Sjoerd is spontaan en altijd positief ingesteld, wat ook de sfeer met zijn collega’s ten goede komt.

Nog een paar maanden en dan mag Sjoerd met pensioen. De vrije tijd die hij dan heeft, wil hij gaan opvullen met veel wandelen, veel fietsen en tuinieren.

Het leukst vindt hij toch wel het plukken van bramen (frysk: toarnbeisykje) . Als “deskundige” kan Sjoerd jou de leukste plekjes vertellen waar je de meeste bramen kunt vinden, maar het kan ook zomaar zijn, dat hij dit voor zichzelf houdt.

Het 50 jarig jubileum is afgelopen maandag in huiselijke kring gevierd in het bijzijn van zijn leidinggevende Cor de Haan en bedrijfsleider Renso Vellema.

Collega’s, MT en Directie feliciteren onze collega van harte met dit jubileum en wensen hem heel veel goeds toe.


 
Button