Tineke Koopman met pensioen

Na ruim 48 jaar voor Noppert Beton te hebben gewerkt gaat Tineke met ingang van 17 mei a.s. met (vroeg) pensioen. We kunnen “de stem” van Noppert Beton niet zomaar laten gaan, daarom heeft ze op woensdag 17 mei vanaf 15.00 uur een afscheidsreceptie.

Als 16 jarig meisje kwam Tineke gelijk van school bij Noppert Beton op kantoor. In 1984 is ze er even tussenuit geweest in verband met de geboorte van haar oudste dochter. In het begin werkte Tineke op de fabrieksadministratie en daarna de salarisadministratie, gevolgd door de financiële administratie.

Ze was nu al weer jaren verantwoordelijk voor de salarisadministratie en zorgde ervoor dat iedereen kreeg waar hij of zij recht op had. De laatste jaren  “bemande” ze samen met een collega tevens de receptie voor 2 dagen in de week en was ze de Fries sprekende telefoniste.

Met altijd een goed humeur en een vrolijke noot stond ze iedereen te woord.

Haar betrokkenheid en zorgzaamheid voor haar collega’s was kenmerkend. Had je een schouder nodig of een luisterend oor? Dan was Tineke daar! Onrecht is iets waar Tineke ook niet tegen kan en ze kon zich dan ook behoorlijk opwinden als dit zich voordeed.  

Tineke gaat zich zeker niet vervelen. Samen met haar man gaat ze er lekker op uit met de camper en de eerste reis gaat naar Normandië, daar ziet ze nu al naar uit!

Genieten van de kinderen en kleinkinderen en kilometers maken op de fiets in de natuur.

Tineke is echt een mensenmens en zal daarom de contacten op de werkvloer ontzettend gaan missen, maar ze weet ook dat de koffie altijd klaar staat!

Wij bedanken Tineke voor haar inzet bij Noppert en wensen haar nog vele jaren in goede gezondheid toe.