Bedrijfsprofiel

Bij Noppert Beton B.V. kunt u terecht voor een grote diversiteit betonmortel, bestratingsmateriaal en prefab elementen. Wij leveren onder andere aan de woningbouw, utiliteitsbouw en weg- en waterbouw. Ons handelen is gericht op perfecte kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit, die zich vertaalt in een snelle levertijd van een grote diversiteit aan beton en betonproducten.

Onze mensen

In een goede werksfeer en teamgeest leveren de mensen van Noppert Beton elke dag topproducten voor de bestrating, prefab en betonmortel markt. Door te investeren in opleidingen en trainingen ontwikkelen de medewerkers van Noppert Beton zich tot specialisten in hun vakgebied.

Zo zijn onze chauffeurs niet alleen het visitekaartje van Noppert Beton maar zijn ze ook VCA gecertificeerd. Veilig werken staat hoog in het vaandel. Dit geldt niet alleen tijdens de productie van onze betonproducten maar ook op uw bouwplaats staat veilig werken voorop.

De lange dienstverbanden bevestigen de betrokkenheid van de medewerkers bij ons bedrijf.

Kortom; “Elke dag maken de mensen van Noppert Beton meer van Beton.”

Missie en Visie

Missie

Wij voelen ons verantwoordelijk, zijn kwaliteitsbewust, betrokken en innovatief dus leveren wij;

Betonmortel, Bestratingsmateriaal en Prefab Elementen

Visie

Wij zien in onze veranderende wereld een steeds groter wordende behoefte aan duurzaam, efficiënt en veilig geproduceerde bestratingsmaterialen, betonmortel en prefabelementen.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijkheid in het omgaan met het rentmeesterschap van onze planeet, verantwoordelijk voor de veiligheid en welzijn van ons personeel, maar ook verantwoordelijkheid nemen voor en zorg dragen dat processen goed verlopen.

Kwaliteitsbewust

Oog voor detail in het gebruik van natuurlijke grondstoffen, het maken van de kwaliteitsproducten en oplettendheid in de productie, logistiek en service resulteren in hoogwaardig product.

Betrokkenheid

Door een goede werksfeer en teamgeest te creëren, ontstaat betrokkenheid bij het personeel. Dat resulteert in veel opgebouwde kennis en lange dienstverbanden. Wij streven naar transparantie en betrokkenheid en dat iedere werknemers zijn/haar belang voelt in het grotere geheel. Deze betrokkenheid straalt af op ons product.

Innovatie

Door innovatief te zijn met het gebruik van texturen, kleuren, vormen en nabewerkingen blijven onze producten koplopers in kwaliteit. Door vragen te blijven stellen over het proces kunnen we het product blijven vernieuwen.

Door vragen te stellen betrekken we ook onze klanten en gebruikers bij de organisatie en leren we naar de markt te luisteren.

Onze (vaste)relaties komen over het algemeen uit de professionele markt.
Samen met het moederbedrijf Berding Beton GmbH uit Steinfeld willen wij een sterke speler blijven in de marktsegmenten en regio’s;

  • Bestrating: Noord Nederland.
  • Betonmortel; regio Sumar en regio Steenwijk.
  • Prefab beton; Nederland.
 
Button