Afkoppelplan Bomenbuurt Grootegast

In mei 2023 heeft de Gemeente Westerkwartier het werk “afkoppelplan Bomenbuurt Grootegast” aanbesteed. Door de aannemer Otten Infra uit Wapse is dit werk aangenomen.

Otten Infra heeft zowel Noppert Beton als LBN Betonproducten opdracht gegeven voor het leveren van divers materiaal. Noppert Beton heeft voor dit project de tegels, banden en de straatstenen in de Noptop® kleuren geel, rood en grijs geleverd. Daarnaast zijn de putranden, putdeksels en kolken van Nering Bӧgel geleverd. Door LBN zijn de ongewapende met doorgaande vlakke voet buizen met transportanker en putten in de vormen rond, vierkant en rechthoekig en speciale kruisingsputten geleverd.

Zowel Noppert Beton als LBN Beton zijn onderdeel van Berding Beton Nederland waardoor zij zich op verschillende vlakken kunnen versterken. Daarnaast kan de aannemer bij dezelfde bedrijven terecht voor de inkoop van de materialen.

Naast Noppert Beton en LBN Betonproducten vallen ook Leicon Verkeersgeleiding Steenwijk en Façade Beton Maastricht onder Berding Beton Nederland.

Leicon Verkeersgeleiding uit Steenwijk levert met behulp van robuuste prefab betonoplossingen een wezenlijke bijdrage aan een verkeersveilige, bereikbare en toegankelijke infrastructuur. Hiermee geven zij een positieve impuls aan een duurzame leefomgeving.

Bij Façade Beton uit Maastricht kunt u terecht voor een grote diversiteit bestratingsmaterialen. Façade Beton levert projectbestrating voor de weg- en waterbouw en via een uitgebreid dealernetwerk leveren zijn sierbestrating voor de particuliere tuin.

Door het uitgebreide assortiment van onze Berding Beton Nederland bedrijven kunnen wij met recht zeggen dat wij úw totaalleverancier zijn voor de Grond-, Weg- en Waterbouw!

Bekijk de foto's van het project

Vraag offerte aan

 
Button