NIEUW INGERICHTE DORPSKERN Bantega

Bantega is één van de eerste projecten van de gemeente De Fryske Marren waar de Trinitop steen van Noppert Beton is toegepast. Aannemer A. Faber uit Bolsward heeft naast de Trinitop en de Noptop betonstenen ook de tegels en banden van Noppert Beton toegepast in dit werk. 

Na de rioolrenovatie en de aanleg van glasvezel heeft de gemeente er voor gekozen om de dorpskern opnieuw in te richten met de verschillende materialen van Noppert Beton. 

De Noptop betonsteen heeft een 100% kleurhoudende toplaag dankzij de toeslag van kleurhoudende minerale grondstoffen. Door middel van dit unieke proces heeft de Noptop betonsteen naast grote kleurvastheid ook een volledig natuurlijke kleur. De Noptop betonsteen van Noppert Beton is dus ideaal voor bestratingen die blijvend mooi moeten zijn!

De Trinitop betonsteen heeft een compactere oppervlaktestuctuur dan gangbare bestratingen en kan in karakter en beleving wedijveren met gebakken steen. De steen bestaat uit een onderlaag met deels gerecyclede bestanddelen en een kleurhoudende toplaag met kleurvaste minerale grondstoffen. Met een zorgvuldig samensgesteld kleurenpalet mag de Trinitop betonsteen beslist een smaakmaker in bestrating worden genoemd!

Bekijk de foto's van het project

Vraag offerte aan

 
Button