Praktijkruimtes de Waerderkring Heerhugowaard

Aan de Beukenlaan 23 in Heerhugowaard heeft H2O projectontwikkeling unieke praktijkruimtes gerealiseerd, de Waerderkring. 

Met een verscheidenheid aan praktijkruimtes, variërend in grootte van 41 vierkante meter tot ruim 400 vierkante meter en een indrukwekkende horeca-accommodatie van ruim 350 vierkante meter, is de Waerderkring een veelzijdige omgeving voor sociaal maatschappelijke ondernemers. Een optimale werkplek voor ondernemers én hun klanten. 

Voor de inrichting van het terrein is er gekozen voor het bestratingsmateriaal van Noppert Beton. Zo is er o.a. gekozen voor de Trinitop dikformaat in de kleur contrast geel. De Trinitop betonsteen heeft een compactere oppervlaktestuctuur dan gangbare bestratingen en kan in karakter en beleving wedijveren met gebakken steen. De steen bestaat uit een onderlaag met deels gerecyclede bestanddelen en een kleurhoudende toplaag met kleurvaste minerale grondstoffen. Met een zorgvuldig samensgesteld kleurenpalet mag de Trinitop betonsteen beslist een smaakmaker in bestrating worden genoemd!

Naast de contrast geel is de Noptop dubbelklinker fenna verwerkt.  De Noptop betonsteen heeft een 100% kleurhoudende toplaag dankzij de toeslag van kleurhoudende minerale grondstoffen. Door middel van dit unieke proces heeft de Noptop betonsteen naast grote kleurvastheid ook een volledig natuurlijke kleur. De Noptop betonsteen van Noppert Beton is dus ideaal voor bestratingen die blijvend mooi moeten zijn!

Het materiaal is verwerkt door aannemer Bruin Bestrating uit Waarland welke zeer tevreden is over de samenwerking van zowel de binnendienst als de expeditie van Noppert Beton. 

 

Bekijk de foto's van het project

Vraag offerte aan